Om sineluna

sineluna 
Med en fælles og bred baggrund på både jazz, soul/pop og Singer/songwriter scenen gennem snart et kvart århundrede, har de to talentfulde og dedikerede musikere, sangerinden Luna Skov Frederiksen og multisaxofonisten Sine Christensen skabt den inspirerende jazzgruppe, sineluna. 

Ud fra et ønske om at formidle deres fælles kærlighed til den gode melodi, drager Sine og Luna – formfuldendt backet af klaver og bas – ud til spillesteder, private arrangementer, receptioner, restaurationer og andre interesserede. 

sineluna dyrker overvejende jazz i medium-tempo og ballader, og musikerne magter stor evne til fordybelse i de enkelte sanges karakter. 

Repertoiret er overvejende hentet fra amerikansk jazz fra midten af det 20. århundrede - den periode, hvor de fineste sange og de bedste melodier blev skabt. Publikum kan således forvente at høre de skønneste strofer fra blandt andet Chet Bakers og Billie Holidays repertoire, ligesom en håndfuld af de mest kendte og skattede standards også er en del af det faste repertoire.  

Alle sange er arrangerede, så de passer til det intime og fokuserede, men også tilbagelænede format, og alle er nøje udvalgt blandt sinelunas egne favoritter. 

sineluna udtaler selv 
”Vores musik er udadvendt og alligevel fordybende. Klangen i samspillet og den naturlige tilstedeværelse er essentiel når vi optræder. Vi magter at skabe et intimt, fælles nærvær med publikum, men formen egner sig også strålende til at skabe stemning omkring en social aktivitet som middag på restaurant, reception, konference eller lign.

sineluna har base i København, men rejser gerne til andre byer for at spille. Hvis du vil booke sineluna til at spille til dit bryllup, din fest, på din restaurant, dit spillested eller reception mm. så kontakt bandet via siden “kontakt”. Meld dig også gerne på mailinglisten på forsiden.